juli 24, 2024

VM 2022 Toppscorertittel

Fotball VM i Qatar nærmer seg med stormskritt, og spilleglade nordmenn klør i fingrene etter å få plassert noen spill. Bet90 er bare en av mange bookmakere og oddssider som tilby spennende spillobjekter på Fotball VM 2022. Det er enda ikke klart hvilke land som kvalifiserer seg til VM.

Hvilken odds som er bra og ikke er dermed vanskelig å forutse allerede nå. Per nå er Brasil oddsfavoritt på Leovegas. Med spillere som Fabinho, Thiago, Neymar og Firmino er det lett å forstå. Vår egen Erling Braut Haaland har scoret på bestilling siden han kom til Borussia Dortmund, kvalifiserer Norge seg kan han bli en farlig mann.

Målgarantister

I løpet av VM 2022 kommer målene til å renne inn, her er blant dem som kommer til å score dem. Hos England kommer du ikke utenom Harry Kane. Det er forventet at Belgia kommer til å gjøre det bra i VM og da kan Romelu Lukaku være lurt å satse på.

Fjorårets toppscorer i Bundesliga Robert Lewandowski mener mange er verdens beste spiss, vil han levere i VM? Om du liker en underdog kan Gareth Bale være et bra tips, han lever og ånder for hjemlandet sitt, Wales. Valgmulighetene er mange.