mai 25, 2024

Norge møter Latvia på Ullevaal

Endelig er det klart for Norge – Latvia fra et utsolgt Ullevaal Stadion. Dette er en viktig kamp for Solbakken og Norge i VM-kvalifiseringskampen mot Latvia. Nå gjelder det å gjøre jobben for å klare å få en ren gruppefinale i den siste gruppespillkampen. Nederland leder gruppen med 19 poeng og Norge kommer etter med 17 poeng. Solbakken kommer ikke til å spare på kruttet. En seier på hjemmebane betyr at neste kamp mot Nederland den 16 november vil bety direkte avansement til neste års VM-sluttspill i Qatar.

Skader for Norge

Norge har slitt med en del skader og spillere som måtte melde pass. Patrick Berg er ute og det samme gjelder for Bodø/Glimt kollega Fredrik Bjørkan. Inn kommer derimot Ola Solbakken og Thomas Lehne Olsen. Haaland vil nok mange savne med sine vakre mål. Vi er glade for at Joshua King er tilbake i angrep. Vi holder en knapp på at når keeper Andre Hansen er tilbake i mål vil vi kunne holde baller unna mot oss.

Toppet lag

Ståle Solbakken stiller med toppet lag og satser alt på at Latvia må reise hjem med tap. Selv om en del spillere står i faresonen for nye gule kort vil han ikke ta hensyn til dette. Solbakken vil heller gå på med full maskin for å se fremover mot neste avgjørende kamp mot Nederland.

Hvem vinner?

Hvis vi skulle kåre en vinner på forhånd ser vi at oddsene ligger i Norges favør. Om du likevel skulle tippe på at det ble uavgjort eller at Latvia vinner, vil du kunne få en god gevinst. Vi tipper 2-1 til Norge. Best odds får du hos ComeOn, som i skrivende stund gir deg 10.50 på korrekt resultat.

Hent din oddsbonus hos ComeOn nå!