juli 24, 2024

Siste og avgjørende kvalifiseringskamp

Det er klart for den siste og avgjørende kampen i VM kvalifiseringen for Norge, hvor de møter Nederland. Nederland leder gruppe G etter 9 kamper spilt, Norge ligger to poeng bak på en tredjeplass. Resultatet her avgjør hvem som går videre – og hvem som må ut i mulig playoff runder for Fotball VM 2022. Kampen spilles i morgen den 16. november klokken 20.45, og kan ses direkte på TV2 eller streames hos TV2 Play.

Norge – siste sjanse

Norges resultater i kvalifiseringen har ikke vært de dårligste, med kun ett tap på ni kamper. Laget har hatt en lovende fremgang, med 1,6 målpoeng i gjennomsnitt så langt i turneringen. En stor del av suksessen tildeles måltyven Erling Braut Haaland, som nå er ute med skade, og playmaker Martin Ødegaard.

Forventningene til laget før hjemmekampen mot Latvia på en nesten fullsatt Ullevål stadion var høye. Men Norge viste seg ikke frem i første omgang, og selv om andre omgang var fylt med sjanser ble det stang ut. Nå venter antatt bedre Nederland, og oddsen for norsk seier er satt til 6.75.

Nederland – nesten garantert videre

Nederland leder gruppen med kun to poeng, og har like mange tap som både Norge og Tyrkia. Men de har et mye bedre målpoeng, med 3,4 i gjennomsnitt på ni kamper. Angrepsspilleren Memphis Depay har vært strålende for det nederlandske laget, og med Virgil van Dijk tilbake fra skade har Nederland levert på høyt nivå.

Men mot Montenegro gjorde de ikke annet enn å snuble. En komfortabel 2-0 ledelse endte med uavgjort og slakt fra både media, supportere og egne spillere. Nå venter Norge på hjemmebane, en kamp som går for tomme tribuner på grunn av ny lockdown i Nederland. Oddsen for nederlandsk seier ligger på 1,40.

ComeOn gir deg den beste oddsen – Klikk her for å spille på Nederland – Norge.

Ettersom Nederland har gått inn i det de selv kaller en LockDown Light så vil kampen spilles for tomme tribuner. I Nederland er det nå smitterekorder igjen, og nye tiltak har blitt iverksatt for å få Corona pandemien under kontroll.