februar 22, 2024

Odds Fotball VM 2022

Som sportsinteressert har du muligheten til å spille på en endeløs rekke av idretter. Kampen om kundene er knallhard – bonuser og kampanjer er derfor bettingbransjens beste salgstriks. Velkomstbonuser, oddsboost, gratisspill og tidlige utbetalinger er blant virkemidlene som blir benyttet. Vi har tatt en nærmere titt på hva de ulike kampanjene faktisk innebærer.

Fotball VM 2022 odds vil være tilgjengelig hos alle bookmakere på nett, og vi kommer til å gi deg informasjon om hvor du finner best odds til enhver tid. Nedenfor finner du foreløpig noen gode tips når du skal tippe på nett.

Velkomstbonus

Velkomstbonuser er den mest iøynefallende av kampanjene i bettingbransjen. Som oftest er dette match bonuser som dobler ditt innskudd. Dersom du setter inn en tusenlapp, setter bookmakeren inn det samme beløpet på din spillerkonto. Vilkårene kan variere, men beløpet må spilles gjennom et bestemt antall ganger før det kan tas ut.

Oddsboost

Foran store oppgjør i idrettens verden er det en hard kamp om å tilby den beste oddsen. På de største kampene, kan det dukke opp en oddsboost. I slike sammenhenger tilbys nye kunder en markedsledende tilbakebetalingsprosent på nettopp denne kampen. Som oftest er den høyeste innsatsen begrenset til noen få hundre kroner.

Gratisspill

Gratisspill eller tilbakebetalingsgaranti er noe du som spiller ofte blir tilbudt fra bookmakeren. Utgangspunktet for kampanjen er at du kan sette et begrenset beløp på kampen. Dersom du vinner, får du pengene på konto som vanlig. Om spillet tapes vil bookmakeren derimot gi deg innsatsen tilbake på konto. Noen gir deg pengene som en bonus som må spilles gjennom på en gitt odds.

Tidlige utbetalinger

Et relativt nytt tilskudd i bettingjungelen er tidlige utbetalinger. En rekke bookmakere tilbyr seg nå å betale ut gevinst så fort ett av lagene har oppnådd en betydelig ledelse. Dette er ofte begrenset til de største idrettene og de mest prestisjetunge konkurransene. Det kan være store variasjoner hos ulike bookmakere, så husk å lese vilkårene nøye.

Oppsummering

Det finnes mange gode bonuser og kampanjer du kan nyttiggjøre deg av hos ulike bookmakere. Innskuddsbonuser, forhøyede odds, gratisspill og tidlige utbetalinger er alle nyttige verktøy du som spiller kan benytte deg av. I jungelen av ord og uttrykk er det imidlertid lett å gå seg bort, så husk å lese deg opp på vilkårene for akkurat din kampanje.