april 19, 2024

Norges sjanser til VM-kvalifisering i Qatar 2022

Norge er blant de 13 europeiske lag som fortsatt har en sjanse til å spille VM i Qatar i 2022. Etter nederlaget mot Serbia under EM-playoffs i fjor, er det mange som lurer på om Norge kommer til å spille i Qatar neste år. Veien dit er utfordrende, men hva er oddsen?

Hvordan kan Norge kvalifisere?

Det beste ville nok være å vinne VM-kvalifiseringsgruppen. Dersom Norge ikke klarer å få førsteplass, men ender opp som nummer to i sin gruppe, er det forstatt håp. Da kommer alle lag som får andreplass til å spille mot hverandre for en billett til Qatar. Hvis Norge får hverken første eller andreplass i VM-kvaliken, kan Norge forstatt sikre seg plass ved å vinne Nations League. Denne turneringen ble opprettet i 2018 for å erstatte treningskamper og vinneren sikrer seg plass i Qatar.

Har Norge reelle sjanser?

Både Erling Braut Haaland, Martin Ødegaard og Joshua King er med i troppen. Mange har tro på at Haaland kommer til å være avgjørende for det norske landslaget. Spill på dine odds hos en Norsk bookmaker nå og se hva andre mener. Bet90 er en oddsside som fungerer som bookmaker slik at du kan trygt plassere veddemål.